If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да Да само диагностика то друго няма за пипане .. тряя май да се поизчистят грешките. а пък ако излезе и нещо друго имам майсторчета които само те си я барат и вече и знаят чалъмите(макар да се занимават със съвсем други коли)
Да Да само диагностика то друго няма за пипане .. тряя май да се поизчистят грешките. а пък ако излезе и нещо друго имам майсторчета които само те си я барат и вече и знаят чалъмите(макар да се занимават със съвсем други коли)
То с чистене на грешли колата няма да тръгне..... Ама се зареди дебитомер,ламбда,свещи........ и какво ли още не....
Колеги помагаите трябвами инсталация от 145 1.7 16в по точно кабелите които са кьм куплонга за главните бушони и ми трябват релетата които са в коша, при мен кабелите от основния сноп са срязани вище сами имам 33 и слагам мотор и инсталация от 145 1.7 благодаря предварително
Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
Абре...я кажете по кво мога да различа 1.6TS CF1 от 1.8TS CF1 в коша на 146-ца? Блока доколкото знам е еднакъв, а от него нагоре всичко видимо също е еднакво... Жокери??
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Абре...я кажете по кво мога да различа 1.6TS CF1 от 1.8TS CF1 в коша на 146-ца? Блока доколкото знам е еднакъв, а от него нагоре всичко видимо също е еднакво... Жокери??
Техническа нацио дай 5лева
Ход на буталото е отговора на Руски е Ход поршня
1,6 - 75.6 мм
1,8 - 82.7 мм
За цифрите не гарантирам 100% точност но са там някъде.
Сега нали няма да ме питаш и как се мери Не се сваля главата, мотора и т.н.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment